PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, August 25, 2011

Muka-muka tulus … dan telus ….

 

Saya dah janji ngan budak2..

janji mesti ditepatikan …

esok dah tak sempat …

esok ada majlis khatam Al Quran … dan majlis bermaaf-maafan peringkat sekolah …

esok saya kena siap sedia sarung tangan ..

taruk minyak wangi bebanyak …

Esok ramai yang akan cium tangan …

hahahhaa ….

saya sebenarnya lemas …..

walaupun saya ajar  anak2 ..

cium tangan tiap kali salam  …

saya akan rasa lemas dan rimas kalau ada yang cium tangan saya…

saya hanya rasa suka …. jika anak2 saya saja yang cium tangan saya ..

entah kenapa ?????

.

.

.

tapi esok …

mana mungkin saya tolak ciuman dan salaman mereka …..

dan ..

tadi jam 9.45 pg saya tunaikan janji pada mereka ..

 

DSC00004

 

DSC00003

sukanya merekakan … walaupun  isinya ciput …..

mereka tetap berbesar hati menerimanya …

saya panggil ..

pelajar ni ke hadapan saya ..

DSC00002

saya kenalkan … inilah Visen ….

Hansem tak??????

8 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

visen pun dapat duit raya ye, seronoknyaaa! :D

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat hari raya Chik Att.

Bangcik pun dapat duit dari guru kelasnya. Kakcik pula dapat duit raya dari bos. :)

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

visen pun posa gak ke...hehehe..eh silap pulak, visen pun cium tangan CA ke....?..hehehhee

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cikgu... nak jugak sampul pepel tu

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni budak visen yang dengan mak dia sekali yang tak pose tu? keh keh~~

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- nak salam jugak...

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iols nak suruh anak2 iols salam dgn CA lahh! ekekekeke

sapa nak kasik iols duit raya ni???
hehehehe

selamat hari raya CA!
my regards to all your family ye..

Dr. Ben said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

budak2 semua excited tu