PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, August 16, 2011

Kad raya




Baru dapat kad raya  ....

Bangganya .....

Bujal X ...... dah beberapa hari hilang dari radar

TTM ... di Ostolia

KOG .... si kucennnn

Uncle Gedek 

NMO ...

DDZ ...

&

Kengkawan  len .... ( dah tak larat nak copy paste ..link )

Korang ada keeeeee...... hehehehe ...


24 comments:

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kita satu pon takder...
kita takder kawan...

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ala~~saya cuti sehari je~~keh keh~~

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kakcik dapat satu dari Ayu Citarasa Rinduan dan satu lagi dari ofismet berbangsa India.

Jadilah!

TopsyTurvyMum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Haaaa...
pecah kaca pecah gelas,
sudaa baca kalu harap balas!

Hahaha..

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- CA cikgu...ramai anak murid bagi kad raya...huhu

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aaaa benci la...dah lama tak dpt

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha...saya pun dapat kad raya lah..ekekekeke..nanti saya tunjuk esok..:P

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kita pun dapat tau
dari corporate office
tapi tiga2 kad yg sama
hahaha.. sedey

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menciklah...lom dapat lagik..huhu..

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alaaaa... kita jelez tauuu!

Ramadhan: Nuzul Quran “bacalah...”

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sanggup tu letak link, nak eksyen punya pasal, hahaha

kita baru dapat satu, tapi dia tak cakap dia sayang kat kita, tedeyyy!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Queenie

alahai ciannya ...kasi alamat ... kita nak hanto...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X

sah sah ... ko tipu ~~~~~ mak cik cuti seminggu tau ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik

Alhamdulillah ... ada gak kan kak cik ... heheheh cian yang tak dak tu .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@TopsyTurvyMum

pen merah pen bilu
i lap uuuuuu ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AI

hahha jangan sedih tau ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team

suka nya kita ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

tayang .. jangan tak tayang

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3

ada gakkan dr ..... ada org langsung tak ada hahaahahh .... pas tu buat alasan cuti satu hari ... kah kah kah ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz

i likeeee .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah


hehehheheheh ... sukeeenyeee kita ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kucingorengemok


hahahhahaha ..... walaupun setan semua kena tambat.... tapi kali ni .... tanduk i tumbuh sendiri tau ...... hahahhaha

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Buat masa ni belum dapat lagi, mungkin lambat sikit sebab posmen sibuk ( cuba pujuk hati )

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hamboi..

nama kite ada ye

hehehee