PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, August 18, 2011

SIAKAP …

 

 

Siakap senohong ikan duri ..

.

.

.

DSC00892 

siakap tiga rasa …. bukan buat ,  tapi beli

.

.

.

hahahaaha…… pala ada mengong sikit ..

sebab … semalam cuti satu hari …

korang mcm mana ….

DSC00874

ada bagusssssss …….

26 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beli pun kalau sedap, taklah terkilan kan? :)

@tune® said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak aih..pantun ubah suai..kekeke

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gelama-nya jadi apa?

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terliur tengok...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik

boleh lah tahan kak cik ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@@tune®

hahahahah .....pantun belasah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kucingorengemok

gelamanya tertinggal bas ....kah kah kah

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- ikan gelama xmo join sbb dia dah glamer!!! hihi

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

juadah berbuka iols semalam jugak ikan siakap
tapi siakap sambal pedas...

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muat ikan tu isi dalam plastik bungkus??

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memancar cahaya keimanan kat muka tu!

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siakap goreng garing.. nyummmm.. syedapppp

hani@debumelukut said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak kisah beli ke masak sendiri..

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nampak macam sedap siakap beli tu, betapa hengget?

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

arrrr.... sedap!

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalu buat sendiri, utk resepi Tiga Rasa, biasanya ada nenas. Baru lebih umph!

Apapun, memang nampak sedap sangat tuh.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz

hehehe tak dapet nak membantu ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AI

hahahah ...tul tul ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais

sedapkan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X

bawa bekas sendiri heheheheh ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gedek!

hahahhaha ... muka orang tak posa ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3

panas panas ...sedap kan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@hani@debumelukut

janji kenyang kan kan

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

20 hinggit ja...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NM02

yuppp ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah

tul selalunya ada nenas ..... hari tak sempat nak petik kot ...