PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, August 5, 2011

DAH SUNAT KEE…. Bila …

 

pagi ni …..ditag di fb …

heheheh …. korang tengoklah ….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

yang CA tau … sunat orang …

Puasa sunat ..

Sembahyang sunat …

amalan sunat …

len len …. wa talak tau ooooo  ….

16 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayam jantan ugama islam tu

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sunat tang mane tu...

fISZ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

:O
:D tergelak besar bila tgk. adakah dia maksudkan ayam disembelih? itu sunat besar punya

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehehheheheh..

yg kene sunat jantan betina ke kak..heheh

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wakakakaka

sapa lah tok mudim yg tolong sunatkan ayam tu ye...

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sunat tang leher~keh keh~~

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- suta potong punyer

.:nhalilah:. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Camne la agaknyer.. ke kena kasi..

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dia nih mcm memain jer hukum hakam halal haram makanan..
tu ada kah maksudnya utk dijual kpd org Islam?

jakim kat sana apa cerita?

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
Acik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaaa
memang kelakar
terus hilang rasa lapar ... :)

Ann Huda (Ate) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahaha...Lawak jerrr..(Psttt..cam ne rupanya ayam tu kena sunat)

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau ayam betina kecik2 dah kene sunat tuh.

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kahkahkah...

jenuh nk kebek nk cari benda yg nk disunat tu...


.

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayam yantan ka betina??