PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, September 5, 2011

LOMPAT-LOMPAT …….BAGI PANAS ..

 

Datang keja tanpa perasaan …

bukan mood raya ..

tapi mood malas ..

nak pasang tanduk …..

idea ….zeroooo ..

 

DSC00029

kopiah putih ……. suka pedajal orang ……..

kah kah kah ……..

7 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yang dipegang tu, rebung kan? :)

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lawak brutal tu

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kita nampak rambutan yang bergayut kat belakang tu... syok!

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- uittt...nk kene sula dgn rebung...kehkehkeh

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kasar cara pedajal tuh...hehe..

Fatin Mraz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apelah yg nak dibuatnya tuh..

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam nak kena hukum pancong! Haha