PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, August 4, 2011

Latihan 1


Susun perkataan di atas menjadi perkataan bermakna . . .

Asyik2 crita makan saja ni . . .

Meh buat latihan asah minda skit. . .

Cikgu nak tgk. . . Bulan2 posa ni otak produktif ka tak. .

Ops. . . Masa menjawab 15 saat saja. . . Org tua . . . Apa kelas jawab soalan budak darjah dua . . . Sampai 15 minit. .

Selamat menjawab dgn jujur masa ye murid-murid. . .

4 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masin, manis... cerita makan la jugak tu

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masin / manis
kotor
warta / tawar

saya punya dah siap cikgu!
hiks

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

leher tak ble teleng~~tak dapat nak tafsir~keh keh~

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masin lah cikgu! haha