PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, August 22, 2011

Bila puasa … semua teringin …

 

Saya …. menung  sendiri …..

terfikir … nak masak apa ya …

buka balik gambar2 lama …

jumpa ni ..

DSC00632

 

air liur ni … dah berdecit2 … rasanya  ..

rasa macam melimpah ruah jee…. hahahahahah

huh tak tahan …….

 

DSC00636

 

brurrr …….

22 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya nak ke penang lepas raya, naka makan makan makan kat penang...:P

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau da sampai teguk mangkuk maksudnya gerenti sedap la tu~keh keh~~

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

balik nak cari laksa jugak

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- dah buat ke laksa?

TopsyTurvyMum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Takk tahannnn...
Nasib dah buat semalam..

@tune® said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gulp...
aku pon telan air liur...

xpe kan?

Ann Huda (Ate) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Petang ni nak cari laksa lah :).

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huishhhhh... mmg meleleh

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Walaupun saya bukan kaki laksa atau hantu laksa...tapi gambar tu membuatkan saya merindui laksa tersebut...hehehehe....balik nanti carik kat pasar ramadan..!!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

Ya... Penang tempat makan makan .... heheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X

hahaha ...dah tentuuu

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NM02

hehhehe cariii...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AI

tak buat ... kat umah n i... hantu nasi ..... kalau nak makan memadai beli sebungkus jaa...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@TopsyTurvyMum

kita dah tengok... nampaknya laksa TTm nampak lagi sedap...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@@tune®

heheh jangan telan air dah ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ann Huda (Ate)
cari jangan tak cari ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team

air liur ni berdentum dentam ni ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Fadzli Amir

hahahah ..... sorang lagi dah kena sampuk laksa...

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib baik bukan peminat laksa...x terliur..hehe..

Dr. Ben said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salah bukak blog... teringin laksa.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz
Alhamdulillah ... tak tergoda...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dr. Ben

salam kenal ... heheh
tak dapat la.. nak antoo jauhhh