PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, August 11, 2011

CINCIN BERLIAN

 

Seorang isteri merajuk kepada suaminya kerana tidak membelikan kereta sebagai hadiah harijadinya.

Tetapi Si suami telah membelikannya cicncin berlian yang luarbiasa indahnya .

Kawan-kawan suaminya  merasa hairan dengan pilihan tersebut …

 

Salah seorang rakan lelaki tersebut bertanya  “Mengapa kamu membelikan isterimu cincin berlian , bukannya kereta ?”

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dengan tersenyum lelaki itu menjawab ….

.

.

.

.

.

.

.

“ Puas aku cari … tak jumpa yang palsu “…..

.

.

.

.

.

.

 

DSC00475

Senyum ikhlas tidak palsu … dari Aisyah …

 

… pic ring from google

5 comments:

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- huaaaaa...dapat cincin palsu...

aliaaroslan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

senyuman kanak2 memang tak pernah palsu. hehe

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

he~~tunggu la bininya gi kedai pajak gadai~

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pernah baca kesah ni

tapi dialog antara anak dan ayah

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahha.....betul gak, mana nak dapat kereta palsu...