PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, April 11, 2013

TAPAU

 

DSC_4952

Ada lebih … kita tapau ….

17 comments:

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaa...rezeki jgn ditolak!
nampak banyak tu...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa isi nya tu?

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Banyaknya CA...

Kniedaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada majlis apa tu?

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tapi jangan tamak takut tak habis!

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini bukan lebih....ini TERlebih....ahakz

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang order lebih pun...

haha!

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Rezeki ni

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Queenie ya betul tu kak q...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

agak-agak ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@JunAina

ada majlis.... untk budak-budak ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kniedaz

lupalah pulak ..... biasalah sekolah ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Norhaizan hakim

heheheheh ... saya jarang bawa balik ... tak ada yang nak makan kat rumah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@jeBateja

entah2 tak cukup heheheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Rapunzeel Cikilolo

hehheheheh yaaa betul sekali

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@elly nadyra

mana nak dapatkan ... makan free

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rezeki depan mata senang nanti boleh makan terus...