PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, April 21, 2013

PRU13 ...BERMANDI MANDA ...

Pertama kali dlm hidup ..
CA pi tempat penamaan calon...
Happening betul ....
Sebelum sebelum ni ...
Time penamaan calon ...selalunya berada di luar kawasan...
.
.
.
Aduhai bila ...ditempat tumpah darah ni ...jumpa ramailah kaum kerabat ....
.
.
Dan tentunya ....dgn muka2 terkejut ....
" mak aihhhh hang ....awat jadi lagu ni ..."
Aku redhooooooo ....
" laki sayang .....jamu berasss siamm"
.
.
Dr Haniee..... Tulunnnn....supplement bg kecik saiz ....kecut isi ada takkkkkk......
.
.
.
Tapi ....
Yang paling CA suka sangat syukur sangat .....bekas bekas pelajar CA  masih mengenali diri ini ...
Walaupun berlainan fahaman politik dan bendera .....ingatan pada guru mereka yg dah 80% fizikal asal berubah ni
Yg dah macam doraemon ni..... Masih tetap ada...
.
.
Tak sangka ....dah jadi mak orang ...bapa orang dah ...
Yg dulu selalu kena ligan ....panjat pagar.... (byk lagi)
Jadi orang juga ...akhirnya.aduhaiii .... ( teringat ayat2 kay diaorang dulu .." hampa ni nak jadi apa hahhhh .....)
.
.
Terima kasih anak-anak didikku ..... I'm very eppreciate it...
.
.
.
Petangnya ...kami bermandi manda di Restoran Mekah ...di Alor Setar ....
.
.
Rasa ...ok ...sedap ...
And harga  ....murah ...
3 large plate mandy kambing dan ayam
1 nasi tambah ... Dan minuman 7 jenis ... RM55.00