PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, April 21, 2013

PRU13 ...BERMANDI MANDA ...

Pertama kali dlm hidup ..
CA pi tempat penamaan calon...
Happening betul ....
Sebelum sebelum ni ...
Time penamaan calon ...selalunya berada di luar kawasan...
.
.
.
Aduhai bila ...ditempat tumpah darah ni ...jumpa ramailah kaum kerabat ....
.
.
Dan tentunya ....dgn muka2 terkejut ....
" mak aihhhh hang ....awat jadi lagu ni ..."
Aku redhooooooo ....
" laki sayang .....jamu berasss siamm"
.
.
Dr Haniee..... Tulunnnn....supplement bg kecik saiz ....kecut isi ada takkkkkk......
.
.
.
Tapi ....
Yang paling CA suka sangat syukur sangat .....bekas bekas pelajar CA  masih mengenali diri ini ...
Walaupun berlainan fahaman politik dan bendera .....ingatan pada guru mereka yg dah 80% fizikal asal berubah ni
Yg dah macam doraemon ni..... Masih tetap ada...
.
.
Tak sangka ....dah jadi mak orang ...bapa orang dah ...
Yg dulu selalu kena ligan ....panjat pagar.... (byk lagi)
Jadi orang juga ...akhirnya.aduhaiii .... ( teringat ayat2 kay diaorang dulu .." hampa ni nak jadi apa hahhhh .....)
.
.
Terima kasih anak-anak didikku ..... I'm very eppreciate it...
.
.
.
Petangnya ...kami bermandi manda di Restoran Mekah ...di Alor Setar ....
.
.
Rasa ...ok ...sedap ...
And harga  ....murah ...
3 large plate mandy kambing dan ayam
1 nasi tambah ... Dan minuman 7 jenis ... RM55.00

6 comments:

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah, kat Aloq Setaq dah ada restoran arab ka? Kat mana ya?

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wooohh...

sedap

:)

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tang mana restro ni. Kot2 la balik kampung teringin nak pi.

Fiza Rahman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sedapnya. Dah lama tak pekena nasi arab.

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya penggemar tegar nasi arab!!

terliur tau!!

Acik Erna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA..warna nasi tu pun dah menarik ..teringin lak acik nak cari tu