PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, April 12, 2013

HIJAU …MERAH … PUTIH ..

 

DSC_0035

Sedap kaluuu ….. ambik lebih ..

Tak sedap kaluuu …. letak tepi ….

10 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sagu!!
fevret!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baca tajuk, igt kan bendera parti tadi...hahahaha

anyss said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum,
kalau letak air gula melaka kat situ ----> sedapppppp! suka!

faraherda.razalan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak satuuu!

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

e'eeeeh...macam pernah nampak warna2 tu...katner ek?

MystoryPic said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uHhuu.. sedapnyaa

Kniedaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lama tak makan

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mahu kalu???
Pos kat umah ker?

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau org tu pandai masak kuih tradisional ni, memang akan jadi sedap. Kena ada ayaq gula tu. Lemak + manis + masin....sedap!

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

errr...itu lompat tikam kan...kan