PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, April 26, 2013

PRU 13 …..

 

Tak sabaq dah …

alahai ….seminggu lagi … tangan dah gatai niiii

Berita yang amat mengejutkan CA….

Al Fatihah buat Abang Leh  …. yang kembali ke rahmatullah semalam.

Semoga rohnya dicucuri rahmat dan di tempatkan bersama orang2.. yang beriman .. Aminnn

5 comments:

Acik Erna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

AlFatihah..

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Much agreed. Anytime I go on %source_url&%, I come across a website that is enlightening and thought-provoking.
. It's definitely helpful to examine content from other authors and use certain things from other blogs.

Look into my webpage ... networksociable.com

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

As salam CA.. Saya pun macam Chik Att juga tak sabar nak balik kampung nk mengundi. :)

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya balik Aloq Setaq nanti nak mengundi. Chik Att undi kat mana?

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where
I could get a captcha plugin for my comment form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty
finding one? Thanks a lot!

My web blog: patch 36