PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, April 26, 2013

PRU 13 …..

 

Tak sabaq dah …

alahai ….seminggu lagi … tangan dah gatai niiii

Berita yang amat mengejutkan CA….

Al Fatihah buat Abang Leh  …. yang kembali ke rahmatullah semalam.

Semoga rohnya dicucuri rahmat dan di tempatkan bersama orang2.. yang beriman .. Aminnn

9 comments:

Acik Erna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

AlFatihah..

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Much agreed. Anytime I go on %source_url&%, I come across a website that is enlightening and thought-provoking.
. It's definitely helpful to examine content from other authors and use certain things from other blogs.

Look into my webpage ... networksociable.com

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

As salam CA.. Saya pun macam Chik Att juga tak sabar nak balik kampung nk mengundi. :)

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya balik Aloq Setaq nanti nak mengundi. Chik Att undi kat mana?

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where
I could get a captcha plugin for my comment form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty
finding one? Thanks a lot!

My web blog: patch 36

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

www11.9
ugg boots
ralph lauren polo
prada shoes

christian louboutin shoes
coach outlet online
ultra boost 3.0
nike shoes
skechers shoes
vibram five fingers

5689 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nike outlet
coach factory outlet
michael kors outlet
ugg boots
adidas shoes
champion sportswear
ray ban sunglasses
manolo blahnik
canada goose outlet
coach outlet
zzzzz2018.11.14

yanmaneee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

christian louboutin
off white nike
yeezy shoes
louboutin shoes
louboutin shoes
offwhite
westbrook shoes
balenciaga shoes
off white
golden goose

yanmaneee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeezy boost 350
yeezys
hermes
pandora jewelry
yeezy boost 350
off white
yeezys
supreme clothing
adidas yeezy
moncler