PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, April 30, 2013

SELAMAT MENGUNDI …

 

Abang Leman dah selamat mengundi …

Tapisan yang ketat …

Semoga telus hendaknya ….

.

.

Entry menulis …dan mengupdate down …

Moga lepas 5hb …. dia up balik ..

.

.

Ucapan buat kawan-kawan … (kalau tak dak update)

1. Selamat Hari Pekerja  …esok …cuti cuti …

2. Selamat Mengundi 5hb Mei nanti – walaupun 1 undi … itu adalah tanggungjawab …

     Jangan memandang lekeh dan rendah  1 undi anda ……Ia amat bernilai …

3. Berhati-hati memandu pada perantau …yang akan pulang mengundi di Kampung . Pandu cermat dan berhemat. Paling utama banyakkan SABARRRRRR …… Biar orang tak sabar … kita tetapppp SABARRRRR…( masih menunggu2 pengumuman 6hb diistihar cuti…Umum ka tidak .... cuti ka dak cepat2…..(sbb kita minta cuti 6hb dah keno pangkah ngan Bigboss ….) …sobbb sobbb )

.

.

.

Jumpa Lagi Lepas PRU13 … InsyaAllah …

7 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat mengundi CA !!!!


:)

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Akak mengundi kat Kajang je tak dop balik Perlis dah...

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Akak mengundi kat Kajang je tak dop balik Perlis dah...

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kami ni rasanya isytihar sendiri 6hb cuti hahahahahaha.

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kita ngudi kat Bdr Baru Bangi, Kajang...ahakz

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhu..

betul. kalo cuti 6hb adalah ya beda bedu...

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau tak dapat cuti, ambik EL je... hihihi