PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, April 8, 2013

POKOK BERGOYANG …TAK SEMESTINYA SEBAB ANGIN

 

Pic zaman bila tah …

 

P1050462

 

Fahamlah yee…

PRU 13 akan tiba…

Sekarang ni semua berperang  ….. perang segala-galanya …

Tapi mesti ingat …… jagalah diri dari menabur fitnah ..

Kita bukan menongkat langit ….

 

.

.

Wartawan …… jaga  prinsip  diri  dan kewartawanan..

Jadilah penyampai maklumat yang benar …..

“BERKATA  BENAR WALAUPUN PAHIT DAN SAKIT “

5 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada orang yang goyang bawah pokok..

Kniedaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setuju ngan Dr Singa haha

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha...ni acara apa? Tiup bola sampai jatuh?

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beruk gegar pokok, goyang jugak..haha

wan nurul hezrina abd halim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah cyap sedia nak undi..mengundilah dgn bijak..hehe