PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, April 19, 2013

JUMAAT PENGHULU HARI …

 

Walau pun tok penghulu tak balik minggu ni ..

hidup tetap diteruskan … hahahahahh

.

.

makan untuk menruskan kehidupan …..

.

.

Dipersembahkan … nasi himpit dan kekasihnya …kuah kacang

DSC_1294

tak tahu yang mana satu version kitar semula …

DSC_1381

Selamat berhari jumaat ..

Besok .. sapa yang yang berarak ngan calon2 pilihan …???

Atau ada yang jadi colan colannya …

.

.

Tiramisu semalam …(jawab skit )

Buat banyak sbb ada potluck kat sekolah meraikan guru-guru praktikum yang dah habis praktisnya …

5 comments:

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wooo...

dapat makan dengan paru goreng okey ni...

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya juga cucu tok penghulu... hahaha, tiada kaitan

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

habis, lodeh tu siapa? harh?

hahahaha

MystoryPic said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Takpe la penghulu tak bagi balik pun janji bahagia... heheheh

Kniedaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sedap tu...lama xbuat...biarla depa berarak...kita dok umah je la