PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, April 14, 2013

BALIK KAMPUNG ...

Tiada entry..
Sebab saya ...balik kg ..

.
.
.
Banyak bendelaaaa....
Jangan tanya saya pangkah apa...
Undi adalah rahsia .. keh keh keh
.
.

Pokok buluh jadi rebutan ....
Cerah habis kampung ....
.
.

Saya kata dekat mak... lepas 5hb ..
Boleh kutip ...buat galah ..
Tak pun buat boq kail ... ngail ikan puyu ...
.
.
.


8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bring your favorite magazines to the i - Phone with an i - Phone app.
Stay connected with for the latest tit-bits of pick me
up news and cool celebrity pictures. Every now and then, new stars emerge and disappear in the blink of an eye and every smallest detail about the same becomes important celebrity news.


Stop by my blog post - latest celeb news

aDisH.sHidA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

skrg nie batang buluh laku la...habis cerah di kebun kan

Mamasya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Slmt bercuti di kg Cik Att...

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Baru pagi td nampak org menebang pokok buluh.....mmg terang....ahakz

MystoryPic said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kat tepi umah saya banyak pokok buluh.. tapi org tak berani ambil... mau runtuh tebing sungai abis pokok buluh kena tebang

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buat pagar

Kniedaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau tiap-tiap bulan depa ni gotong-royong camni bagi cerah kawasan kejiranan kan bagus..ni 5 tahun sekali je...

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kehkehkehhh...jenuh kutip buluh. Tahun ni tak dak edisi balik kampung mengundi pasainya ceq dah tukaq alamat mengundi.