PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, April 23, 2013

MACAM-MACAM .......

Macam2 cerita ....menjelang 5hb Mei nanti ....
Macam kek lapis pun ada ...
Macam macam kalerr...
Macam macam ada....
.
.
.
Kek lapis Dayang Salha....
Buah tangan dari Kuching .....

5 comments:

Cik Tia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik dan nampak sedap. mesti mahal kan?

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kek lapis memang cantikkan bermacam2 kaler ada...

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tiba2 teringin nak makan kek lapis.

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pandai betui orang sarawak ni buat kek lapis kan.. makchaq pernah tengok yg bila potong jadi bendera Malaysia, yang ada tulisan MAWI (masa Mawi famous dulu la..) terror sungguh..

Tapi anak makchaq dulu2 tak mau makan.. depa kata nampak macam beracun.. pasai warna tu terang2 sangat...

Rai Ourkizuna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tere betul diorang kan..macam2 corak.. cantik pulak tu.. kalau saya mmg confirm sememeh..hahaha..