PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, April 4, 2013

AYOOO LIOO MELELEH …

 

 

DSC_1165

Gambar bila tah …

tetiba terasa nak makan ikan keli sawah bakar … kangkung celorrrr …cicah ayaq asammm ..

telan ayo lioooo glup glupppp ….

16 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nah tisu buat lap

faraherda.razalan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Peh!!! Menawan hati betul! Sedapnyeeee!

*azni* said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang meleleh air liur ni kak oi..hehe..salam kenal dr saya ye..

Kakzakie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Siapa pun yg tengok akan rasa sama:)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ikan keli ada yg duduk di sawah yer? baru saya tauuu ..haha

Rai Ourkizuna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Urghh.. Ikan keli duk sawah lagi mahai kot naa..

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Macam mana nak tau ikan keli tu hat sawah ka hat sungai (selain tanya org juai tu la)?

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kangkung cicah air asam... peeeeeerrghhh!!

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ohohoho... nak ikut!

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...tak reti makan keli...tp kangkong celur cicah ayaq asam tu waduuuhhh glup glup gluppp..

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak sedapnyer weh.. dahlama tak makan gitu.....

saifudin abu izzudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terus terliur...sabar la ptg2 singgah sini tgok entry ni..

wan nurul hezrina abd halim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kak...sedapnyer..tq sudi jejak blog nurul kay..nurul follow sinie yer..

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dia x duduk la, dia berenang

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gulp......sedapnya