PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, April 17, 2013

BUKAN KERNA UBAT ….

 

Entry semalam …..

Untitled

1

 

Jadi bukan kerna ubat. Jaga makan. Jaga makan tau …..

Hati-hati dengan pemakanan  anda..

karang doktor2 … atas tu luku pala … hahahahahah

Yang Dr sin ya nga alip ..tu …. hehehheeh garang tu…..keh keh keh

Dan hati2 juga dengan ubat-ubatan dan supplement yang kita ambik. Betul tak ….

.

.

.

.

Jangan makan lebih-lebih tau ….. musimnya dah dekat ni ..

.

.

Dr… makan ni lebih … tak pa kaa…..

DSC00287

Tetiba teringat … pulut durian …..

6 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahaha..sebonet durian & cempedak! Jgn makan banyak2, hulur2 kat saya...wakakakaka

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ooooo...sebonet....durian tu....cempedak tu....

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahhahaa!!
silaa.. silaaa.....

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

banyaktu nak sikit...

ros_reeza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh tetibe ada durian ni.. hihihi

ieda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yang ni la "obat" kencing manis yg boleh bagi buah pinggang rosak..hehehe