PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, December 1, 2011

Sesekali mengeram …..

 

DSC00138

Kami sekarang berada di teratak nenek kebayan ..

Kerusi roda tu terpaksa di jemur ..

kerna ..

Laki aku buat lawak bodo masa ngangkat mak dia ..

Orang tua tu …  gelak sampai terkencing kencing atas kerusi ..

Dan … ambik jalan mudah ..

CA … mandikan dia atas kerusi tu sekali

keh keh keh …..

Dia pun terkekeh2 gelak …..

 

 

 

 

pst ……  line broadband di sini macm siput …. loading pages ambil masa ….

CA jalan-jalan blog kalian … ada yg tinggal jejak ada yang tidak  ….

17 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tidak mengapalah dia terkencing kerana gembira bukan kerana hatinya yang duka...

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa yg lawak sangat tuh sampai leh terkencing...hehe.

luahfikiran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SALAM,
KAT MANA NI? TENANG KEADAANNYA. KALAU ADA KESEMPATAN, NAK SINGGAH !

MrS. F!zA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lawak sgt lah tu kn smpi blh terkencing2..hihihi

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

moga dia gembira selalu disamping anak & cucu.

saya suka jemur bantal tengah2 panas matahari, rasa mcm semua kuman mati..

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

konpem lawak mengalahkan maharaja lawak mega...
ekekekeke

afendi ariff said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berlinangan air mata kegembiraan...selalu dengar

tp...berlinangan air kencing....tak penah

heh!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik

Alhamdulillah ... dia gembira sangat balik ke rumahnya ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz

buat lawak bodo ...... suruh mak dia mangkit jalan .... mertua CA kan ... lumpuh ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@luahfikiran

ini di kg suami saya di Pendang . suasana dia memang damai dan tenang ... saya suka di sini dr kg saya sendiri. Tapi rumahnya , rumah lama yang kemudahan asasnya amat basic ....
mungkin org yang tak biasa ... akan kekok dan canggung ...

Kalau datuk ingin ke sini .... kecil tapak tangan , nyiru kami tadahkan .. ...
contact saya diemail ..

chik_att@live.com

nanti saya berikan no telefon saya ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@MrS. F!zA

entah lah ... suami CA tu memang suka mengusik mak dia ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sudipVSsenduk

CA bila balik sini..selalu jemur bantal tu ... sebab lama tak guna ... berabuk

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sudipVSsenduk

CA bila balik sini..selalu jemur bantal tu ... sebab lama tak guna ... berabuk

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais

heheheh mungkin kot ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@afendi ariff

heheh .... air kencing ngan ayaq mata ..sama berlinangan...

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mak dia tergelak sampai terkencing?

Ohh bahagianya baca. Walaupun lawak tu melibatkan dirinya yang lumpuh.

Bila kekurangan diri dapat diterima dengan gelak, itu tandanya dia redha dan menerima penuh terbuka.

Kadang2 kalu dah lawak sangat, takyah tunggu atas kerusi roda, dok depan komputer nih pun, kekadang rasa nak terkencing baca entri kelakar!

PUTUBAMBU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe...
suka org tua tu yek..

takpe..gembirakan dia sepuas-puasnya..