PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, December 24, 2011

DITEBUK TUPAI ….

 

 

DSC00250

Ginilah rupanya …

DSC00251

close up … sket …

Perumpamaan Melayu : Umpama kelapa ditebuk tupai  …

6 comments:

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Adoyai, besaqnya lubang!!!! Kena "tebuk" sungguh la tu...

sekamar rindu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam...

dah tak berguna lagi dah..kalau dah ditebuk tupai...kecuali leh wat sarang burung je..hehe

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hoh...
buat Rrumah sugar glider bagus ni...

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kak..

cantiknye tupai ti tebuk kelapa..pakai gg ye...

1st time nampak..cantik..heheh

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jahat sungguh tupai tu kan?

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak aiii...sampai cam gitu nyer teruks ka? berapa banyak punya tupai daa...sure besaq2 gigi depa...

naper laaaa tak dibalut jer kelapa tu dulu?
hek3....