PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, December 21, 2011

KASIH LELAKI …

 

Teringat kata seorang guru idola saya suatu ketika dulu ..

Cinta lelaki  umpama satu jar air

.

.

Dia boleh memilih gelas mana yang mahu diisinya ..

.

.

.P1040701

Tn. Hj Rosli …..

sedang mengira hari untuk bersara ..

14 comments:

Papa Mifz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perumpaan baru nih...hehe

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

simbolik kata2 itu...

luahfikiran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SALAM,
OH BEGITU, YA ! KENAPA TAK KATA SATU TONG AIR... LAGI BYK GELAS YG BOLEH DIISI.

Hantu Kak Limah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erhmmmmmmmmm...
pilih caler air kuning...
sinaran yg lebih memancar...
huhuhuhuuhu....

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

banyak dah gelas kat depan tu yg berisi air
hak hak hak

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau banyak sangat gelas takut susah plak nak buat pilihan!!..hehe.

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adakah cinta Tn Hj juga spt jug air pres oren itu? hehehe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Papa Mifz

Kata2 ni saya dapat masa sekolah zaman 80an dulu .....

Ingat sampai la ni

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team
ada maknaaa tu ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@luahfikiran

kuota takat 4 ja Dato... keh keh keh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Hantu Kak Limah

kalerr kunin ... puteri bunian

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais milo

keh keh keh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz

heh hehh .... rambang mata nooo

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sudipVSsenduk

jangan .... kalau mak aji baca ... mampus tuan punya blog...