PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, December 28, 2011

PURPLE ORCHID

 

Ini pun sebahagian daripada aktiviti

Bila aku  tak tau nak buat apa…

Tambah-tambah time boring ..

Bohsan …. streessssss

.

.

Tambah-tambah lagi …di sipi sipi aku …

didendangkan dengan dialog-dialog  gini …

.

.

“ kasut aku ni …  rega rm100 lebih tau ….., anak aku hadiah .

Kita ni dah keja… bla blaa blaa”

.

.

~ masa tu aku pakai selipar jepun saja … rega rm1.80 ~

.

.

“Baju ni aku ….. beli masa pegi Bandung ari tu …. Hampa kena pi ..

Rugi ….tu laa kita keja ni … bla bla bla  ..‘

.

.

~ masa tu aku … pakai baju kain beli kat pasar malam jaaa~

.

.

korang tau …..

menanah telinga ni tau….

.

.

lalu aku pun snap gambaq ni

DSCN1290

snap lagi …

DSCN1288

dan lagi ..

DSCN1289

.

.

Walaupun kamera cap ayam ….

Bedalllllll sajalah labiiii ……

.

.

nak pakai dslr pun ….

emmmm dlm mimpi je lah ….

6 comments:

Qaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xpe tetap cantik gambar tuuu...

kalo ada rezeki insyaAllah dpt la nnt.

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hidup kita ni kalu asyik nak ikut rentak dan ukuran baju orang, memang seksa.

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pergh! tu kalu tinga tak bernanah, kalu kamera chop naga entah camner lagi hebat gambor orkid tuh!

ok lah sesangat orkid tu, ada khellass gitu...

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ramai yang pakai tudung berharga ratusan RM sekarang, tapi kakcik masih dengan tudung RM10 - senang dipakai dan dijaga. :)

farhah rizal said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cantik la.....

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masuk telinga kanan keluar telinga kiri.. yg penting orkid tu mmg shanteeek!