PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, December 19, 2011

14.12.2002

 

Lewat 4 hari ….

.

.

DSC00434

Dah nak masuk 10 tahun …

DSC00431

Syahdu ….

DSC00429

dan

dah berjaya dapat ..

3 ketoi  ni ..

keh keh keh ..

DSC00019

Sapa cakap …

Cinta selepas kawin tak bahagia …

Kelasss ….

Pilihan ayahanda dan bonda …

Alhamdulillah ….  Kesyukuran yang tak terhingga ke hadrat Allah SWT

Kau Pinjamkan “KEBAHAGIAAN”  ini buat kami …

17 comments:

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

so sweet....ini salah satu contoh perkahwinan yg diatur oleh keluarga yg membawa bahagia...:)

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terlewat jua nak wish...

selamat ulang tahun perkahwinan ye CA...

moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat ulangtahun.... :)

dan semoga kekal bahagia sampai bila2 ya! :)

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga bahagia bersama sampai bila2 kak~~

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat Ulangtahun CA....

Semoga berkekalan jodoh hingga ke dalam syurga..

Ohhh..CA memang betul2 bercinta lepas kahwin ya? Jarang2 org sekarang macam tu..hehehehe...kalau sudi kongsi2 lah cerita nya dalam blog...:P

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Happy anniversary!!! Hope for many more in future :)

Saya pun kawin org aturkan....

ROZILA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Chik Att,

Selamat ulangtahun perkhawinan yg ke....

Semuga bahagia hingga keakhir hayat
bersama keluarga tersayang....

geraugebang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bila lagi nak dapat lagi seketul jadi 4 ketul?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz

hehheheh... thank....siksa gak awal2 tu ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais milo

Thankkk... Aminnnnnn

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga

Terima kasih dik ....Aminnnnn

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X

Thank adik ... heheheh aminnnnn

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

heheheh thank ..

Nak kongsi .... malu ahhhh .. panjag cerita...
mcm katun pun ada gak

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Unaizah

Aminnnnn ... kebahagiaan itu Allah yang kurniakan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ROZILA

Thank... Aminnnn ..


Salam perkenalan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@geraugebang

ganassss soalan ...

Dah tutup kilang kak Gerau...

Panglima Muda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hai......saya panglima muda