PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, December 27, 2011

Dah tak ada keja ….

 

Saya tak tau nak buat apa ..

lalu …

saya snaplah gambar apa saja yang ada dekat dengan saya ..

.

 

.

DSCN1267

anjing kurap ....

Saya dalam kereta ….

.

.

.

di sebabkan dia kat luar ……

saya sanggup  tahan kencing …

keh  keh keh …

16 comments:

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jangan ada plak yang buat lawak. Nanti jadi kes yg sama macam hari tu.

Orang tua tu terkencing ats kerusi roda, awak terkencing dalam kereta! hahahahaha

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lor! hehe.. kalau saya pun x berani nak keluar. :D

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak pe...bagus, senaman kegel...eheheh

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya bukan setakat takut dah lagi dgn anjing....dah sampai tahap fobia. Semua gara-gara penah kena kejar dgn anjing kecik yg garang. Hampir digigit kaki...dia cuma sempat gigit kain baju kurung (time tu jln kaki balik kelas ramai-ramai).

luahfikiran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SALAM,
TERINGAT KATA2 .... TAK ADA KEJA, CARI KEJA ! LAMA KE MENAHAN ?

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahhaa..lawak!

hon aja anjing kurap tu, lari lah dia...ekekekeke

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha....

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aritu basah dek hujan tak ngaper, kalau basah dek kencing?

tak serik2 basuh kereta? ngeeeeh3...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah

sistem brek masih berfungsi... keh keh keh ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Asmara

samalah kita

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team

kah kah kah .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Unaizah

pernak gak kena kejoo .... tapi time tu naik beskal ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@luahfikiran

keh keh keh ..... mau nak pecah pundi kencing ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

masaelahnya ..... drebar selamba dekkk keluar gi toilet ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz

keh keh keh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Queenie

kalau terkenacing dalam kereta ... mau depa buat cerita 3 bulan ...