PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, December 28, 2011

LAUK PENGANTIN

 

 

DSC00152

Ayam masak merah …. mesti tabur kacang pea ..

DSC00156

Masak Hati …

kira yang ni , menu paling special lah …

Apa yang special pun tak tau …

Ternak kolesterol lagi ada la…

beranak pinak ….

menari berdendang dengan lemak ..

.

.

.

.

Terliurlah pulak …..

8 comments:

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dua-dua tu akak suka! hati tu pun kalu tabur peas tu lagi sedap!...

lama dah tak makan hati lembu, hati ayam akak tak suka, limpa pun tak suka, suka hati ngan paru jer..sekali sekala takper kan CA?
time raya..................

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

I suka kalu dapat curi udang yang dicucuk kat badan nenas!

Hida Kadiso said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau dapat lauk pengantin mmg tak nampak orang lain dah.. hadap sorang je.. hehhee..

Munn Jaafar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib baik tgk gambar ni dah isi perut dulu... =)

Hantu Kak Limah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhhu...mng sedap...tapi ..gua pelik....pengantin mesti segan nk makan lauk dorang kan..huhuhhuuu....

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

qzz0525
polo ralph lauren
canada goose outlet
ugg boots
michael kors outlet
cheap jordans
golden goose sneakers
canada goose outlet
nike roshe one
bulls jerseys
christian louboutin shoes

时间 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

0813jejeLa chaussure Nike air jordan 5 & 6 miami dolphins air drive 1-Air Jordan 12 en haricot vert noir a été lancée le 2 chaussure nike cortez enfant janvier 2008 et vendue au prix de 160 $. Cela air jordan femme fluorescente peut être votre briquet de tournée: longue durée, rapide à travailler, air jordan sc 1 pas cher et 1 énorme réservoir de butane! Le Tech Xikar est baskets nike zoom pegasus 32 généralement un briquet torche unique qui reçoit juste le acheter nike air huarache noir travail effectué. Maintenant que le shopping peut être fait dans le asics nimbus femme decathlon confort de votre maison ou au bureau, il ne vous reste plus air jordan 11 concord femme qu'à attendre.

5689 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zzzzz2018.11.14
north face
christian louboutin outlet
longchamp outlet

true religion jeans outlet
jordan 8
longchamp
ralph lauren polo
ecco shoes
coach outlet