PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, December 28, 2011

LAUK PENGANTIN

 

 

DSC00152

Ayam masak merah …. mesti tabur kacang pea ..

DSC00156

Masak Hati …

kira yang ni , menu paling special lah …

Apa yang special pun tak tau …

Ternak kolesterol lagi ada la…

beranak pinak ….

menari berdendang dengan lemak ..

.

.

.

.

Terliurlah pulak …..

5 comments:

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dua-dua tu akak suka! hati tu pun kalu tabur peas tu lagi sedap!...

lama dah tak makan hati lembu, hati ayam akak tak suka, limpa pun tak suka, suka hati ngan paru jer..sekali sekala takper kan CA?
time raya..................

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

I suka kalu dapat curi udang yang dicucuk kat badan nenas!

eda_ej said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau dapat lauk pengantin mmg tak nampak orang lain dah.. hadap sorang je.. hehhee..

Munnafendy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib baik tgk gambar ni dah isi perut dulu... =)

Hantu Kak Limah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhhu...mng sedap...tapi ..gua pelik....pengantin mesti segan nk makan lauk dorang kan..huhuhhuuu....