PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, December 26, 2011

Meh makan rojak tepi laut ….

 

 

DSC00093

Meh cucuk .. sama-sama..

.

.

.

Selamat bercuti ….

4 comments:

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Macam kat Pantai Seagate jerrrr! Ada cendol tak?

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lama nya saya tak buat aktivit makan rojak tepi pantai ni.....saya suka rojak petis..CA tau rojak petis?

Cik Ina Do Do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya makan rojak tepi pantai.buat cik ina kecur air liur je.

LadyBird said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnyer