PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, July 11, 2011

Yang lemah. . . jadi mangsa. .




Dalam kehidupan ini ....

kita perlu sedar ...

kita ini ...

adalah hamba Allah ...

sebesar mana ..

sekaya mana ....

sekuat mana ....

setinggi mana ....

seberkuasa mana ....

kerana  ..

dimana pun kita adalah HAMBA ALLAH ....

siddiq  ...

amanah ...

tabligh ...

fatonah .....

Menjadi pemimpin ..... berpeganglah pada tali ALLAH ...

kerana langkah hari ni bukan untuk hari esok ...

Tetapi ... langkah hari ini adalah untuk pengadilan di Yaumul Mahsyar ...... (buat pengisi ruang hati ....klik sini)

Bersediakah kita ....

Jazakallah ....



10 comments:

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- betullah CA...tq utk peringatan...

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks CA!

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka main mainan tu dgn uyin.Sambil buat sound efek skali. hihihi..

thank CA.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siap susun harimau & singa ...:P

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Terimakasih berpesan-pesan.

Harimau dengan singa, macam sama kuat jer? Jangan sampai pelanduk mati di tengah kerana sibuk nak jadi juri.


Aura Seperti Ini Memang Sukar Nak Cerita...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AI
sama-sama ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais

welcome uolllss

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@aNiS tHe BumbleBee

samalah kita...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

kadang2.... mainan pun bleh jadi subjek yang mnarikkan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah

falsafah tu .... hehehe