PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, July 6, 2011

Resepi roti telur




Senangkan ...

step by step lagi ...

budak darjah 2 ... pun dah pandai...

selamat mencuba ....

12 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Buku sekolah ke tu? :)

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sekarang ni budak2 sekolah rendah pun dah pandai buat kek..

kalau MDT, sekolah menengah pun x reti masak nasi lagik..eh!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya tak paham, kenapa budak darjah 2 di ajar benda2 macam ni? Sebab saya sendiri pun tak pernah umur masak roti telur ni! ~miahahaha

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- style kat UK, kan depa ajar kemahiran hidup nih...senang nti

nabilah_2908 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oh bagusnya...memupuk minat memasak.. :)

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang mudah sangat..cuma, berminyak la...hehehehe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik
buku teks BM tahun 2 jilid 2

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@makdara TERdiva
ala tak juga .....
ada dalam buku ...cikgu ajar laaa.... best gak kan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad
cuba try test tengok .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AI
ooo yaka ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nabilah_2908
takut terbakau dapooo jaa...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Fadzli Amir

hahhaah ... rebus dalam air ....mesti tak berminyak ...