PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, July 4, 2011

Selamat bersara ....




Langkah-langkah  seorang pendidik di hari terakhir perkhidmatannya.

Selamat Bersara kepada PN.Koay Pooi Geok  .... GPK Kokurikulum.

Seorang guru yang dedikasi dan tegas memegang  amanah dan tanggungjawab tugasan dalam dunia pendidikan .

Seorang guru ... mencorak dunia pada sejuta wajah dan langkah generasi  cemerlang  ....

5 comments:

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- kalau umur panjang dan bersara nanti...ape nak buat ye...

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

esok kalu dah besara, ape nak buat ek?

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga jasa jasa beliau dikenang anak murid..

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya respek semua guru di dunia ni...
asalkan yang tidak menyeleweng...

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

umur persaraan 55 eh???

respek dgn mereka yg bekerja sebagai pendidik ni... nak layan kerenah anak2 murid yg berbagai ragam....
kalo tak sabar - mau ada anak murid makan penampar kan??? hik hik hik