PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, July 12, 2011

RESTORAN TERAPUNG KUALA GULA

 

Yaa… mari kita  bersihkan minda dengan makan-makan …

tengok makanan semua lupa …

P1040339

memang betul2 terapung  …

sekali bot lalu berayun-ayun kita kat atas tu …

P1040323

Bersebelahan dengan Kuala Gula Santuary Resort …

Chaletnya pun ngadap laut …

amat sesuai untuk kaki pancing …. dapat ikan ka tak ..

CA tak tahu …..

P1040330

Ikan memang fresh ….

Bila kita order … baru dia gi sauk dalam sangkar ..

Kami order jenahak …

Pekerja restoran tengah pilih jenahak yang bakal jadi korban kami …

P1040335

Jenahak 3 rasa ….. pengsan …

P1040334

Soft crab masak pedas … mabeles …

sekor 6 hinggit …

P1040336

pic lain tak sempat nak snap …

mana taknya … perut dah kruuukkkk krakkkkk ….

apa tunggu …..

 

dari 10 bintang … CA kasi 9 1/4  bintang ..

Harga … memang berpatutan …. 

kalau dari Plus Taiping ambik kiri ….

jumpa signboard Kuala Gula …. masuk dalam 30km ..

Walaupun jauh …. memang berbaloi2…

19 comments:

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penah menginap kat chalet ni last year... tapi tak makan pun kat restoran tu - sbb makan kat luar - jalan2 cari makan sampai ke kuala sepetang!

http://miloaiskurangmanis.blogspot.com/2010/04/kuala-kurau-kuala-gula-kuala-sepetang.html

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- wahhh...x cukup 3/4 je lagi nk jd 10...mesti sedap tuh...

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhh...satu lg tmpt menarik kena pergi...

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waahhh.....nampak cam best jerk...mesti sedap ikan jenahak tu...:)

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huwaaaaa!! nangis tgk ketam tu...sedapnya!!!

cik att bila nak follow saya ni..lama dah saya tunggu...hehe...

CHYBKI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak jalan kesinilah!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

TQ !!!!!

Saya terjah !!!

:P

Princess Zezebel Lair said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yummy, nampak macam sedap, harga pun kira murah juga, hihih

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais
CA pun dok cadang nak try tidur situ ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AI
heheeh ... memang sedap dan murah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team

ya.... gi jangan tak gi...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz
sedap .... dan fresh ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@wahida

ketam tu memang sedap ... teringat sampai sekarang

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@CHYBKI

masukkan dalam destinasi cuti ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

pegi dr.... pas tu citer kat kitaorg

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Princess Zezebel Lair

memang murah ...

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni kena pegi ni....siap buleh pancing yg best tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

I'm amazed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog that's both educative and entertaining,
and without a doubt, you've hit the nail on the head. The problem is an issue that too few men and women are speaking intelligently about. Now i'm very
happy I stumbled across this during my search for something regarding
this.

Review my web blog; click here

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

If some one needs to be updated with hottest technologies then he must be visit this website and
be up to date everyday.

Here is my web-site ... contact