PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, July 2, 2011

Tiada kata. .


  Tiada kata . .

Hanya gambar yg dapat menceritakannya. . .

7 comments:

Cik Ina Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gambar tu buat cik meleleh air liur .kuning tu. kalau pahit lagi sedap.

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasa-rasanya macam nak berjanji pada diriku sendiri di sini...

selagi tak habih musim buah2an tu, tak kuasa nak masuk sini....
(sambil kipas2 ati yg panas)

sampai ati ko CA!!!!!!!!!!!!!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina Do do Cheng
memang sedap ..... pait2 skit ... lemak berkrim ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Queenie

hheheheh ....(gelak guling2 ni )

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

walaupun dah jemu tengok durian..tapi bila diletak depan mata tetap x tolak..haha..makan selagi boleh..

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adussssss!!!!

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah..!!!...baru je lepaih makan durian D15....pergghhh!!!