PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, July 13, 2011

HARAM JADAH… KURANG AJAQ… BINATANG ….

Malam tadi … sedang enak2 nonton tv dengan baba ..

tetiba bunyi sms …

Owhhhhh …. benda apa ni …

Untitled-1
Baba tengok ….. dia dah hangin  satu badan …

terus dia dail no  tu ..

tak angkat ….

Baba hantar msg … “ kalau tak telefon balik …. saya repot  polis sekarang”

Si Bebal ni terus telefon  … merayu2 …minta maaf

kononnya .. dia tersilap tekan nombor…

Bila… teliti balik pic tu …. perasan …..

dalam bulatan kecik tu …. pangkat sarjan (3 calit)

Rupa haram jadah lagi…..

ini terkena kat CA … kalau kena kat anak2 dara kita mcm mana ????????????

sms …. sekarang ni mcm2 …

“ nak tengok video panas saya’

“nak tengok pic saya berbikini “

“anda kehausan …..”

Dunia dah nak terbalik  …..

Kalau korang cam na ??? ….

Repot ka tak ?

12 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul tu pangkat ke, brand seluar dia? kalau ye calit pangkat, reportkan aje...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

patut yg ada calit2 tu menjaga keamanan...ini tambah menghuru harakan...

gerenti dia yg gersang tu...
mmg kuang ajorrr
reportkan jer...pengecut tuh!

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- teknologi canggih digunakan ke jalan yg salah...mmg kuang ajaq...report kan aje.

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kurang hajar punya jantan!

report je kak... biar dia kena!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bodoh piang dok tayang kemaluan sendiri..

Report aja.

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huk aloh!!!!
baru paham..

jom kita bakor anu dia..eh!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jangan berlembut kak

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Anis kena byk kali CA.Siap call2 lagi.Dia dpt no phone dari iklan rumah sewa.Nasib baik masa iklan tu letak nama lain.Dhla masa tu tempoh bertunang.Kalau aritu letak nama sndiri,boleh jadi fitnah,silap2 putus tunang.

En.Speckybee punya mengamuk smpai buat repot polis.Tp yg hampehnya,masa nk report tu,kena tulis repot sendiri,smpai 3 helai.Berbulu bijik mata speckybee nk tulis ayat2 tak senonoh tu.haih. 'Calit' taik lembu kt muka baru tau!

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

report!

Cik Ina Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kurang ajar tu namanya. tak payah berlembut report je, benda-benda cam ni jadi bahan gurauan plak ye. berapa kali cik nengok apa ke bendanya. telek punya telek baru perasan.

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mula2 pun tak paham...report je...jgn bagi muka...bagi muka nak peha lak nanti....baru dia tau...

mzhany said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eiii yerkkk, ape punye prangai nih. ni bahaya ni, kang xpasal2 kena kat anak dara hape...trauma owh budak2 kalu kena camni...haishhhh