PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, July 29, 2011

HARIMAU BELANG

 

Belakangan ni … CA hanya mampu masukkan entry saja …

itu pun by phone ..

nak jawab komen ..  tak leh

pas tu …

ada bw ……. tapi tak leh plak nak komen ..

sebab ..

1. guna laptop mamber . Konon2 buat kerja …. sebonanya … bw blog korang .. heheheh

2. wifi kat tempat ni macam siput ….. signal ..excelent ….

3. By hp soni erikson …. ni kerek betul …… na kkomen blog korang tak leh ….. ( tolong ajar ) ….

P1040294

Yang kat depan tu … bukan Harimau Belang …

dan …. jangan… belajaq2 nak tunjuk belang ….

heheheh …

Apa kaitan tajuk …. gambar dan entry ….. entahlah ….

korang fikirlah sendiri ……

CA dah mabuk …

dah 4 hari otak kena tarah …..

13 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apalagi~~beli laptop la makcik~he~~

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- harimau belang x terkam ke?

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

serius jer muka hero tu :D

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iPad2 dah ada stok.~haha

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

beli la hp berkuasa tinggi

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X

tunggu Bujal hadiah .. heehehe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AI
berani kat signboard jee

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@makdara TERdiva

hahhahah ..... ya kaaaa...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

Bila DDZZ nak buat giveaway ipad .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gedek!

cadang nak beli yang 5000cc ok keee

Khairul Hakimin B. Muhammad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heeee... saya sokong bujal. tapi ipad lagi bes. heeee

Hantu Kak Limah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nape harimau belang x tunjuk muke..dh steady dh hero tu berposing...keh..keh..keh...

Cik Ina Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak kan belakang tu harimau belang, siabang muka cam nak menerkam. Chik att sekeluarga selamat menjalani ibadah puasa ye. cik ina ,minta maaf kalau ada salah dan silap ye.