PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, July 25, 2011

DALAM BUAH ADA BUAH–bukan teka-teki …..

 

P1040394

buah luar rahim …..

P1040398

model  … yang pat kali pengsan …

masih tak insaf …..

kemaruk durian ….

jom Balik Pulau lagi kita …..

5 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya kagum!

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahem! dalam maknanya tu..
masih tak insaf lagik? heh3...

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- dari semalam nak tgk x boleh...
- ari ni baru leh tgk...
- wahhh ade yg luar rahim...tp yg dlm rahim boleh dimakan jugak...hehe

ayangIna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow!!!

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow...!!!