PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, July 22, 2011

HAPPY BIRTHDAY , ASHRAFF

 

P1040472

20hb Julai …. Rabu semalam …

tiada celebration ….. sekadar potong kek …. sahaja ..anak beranak

P1040476

Request nak kek ultraman …

tapi … kat  kedai tak adalah pula …

Mak sibuk …. yang teramat…

belasah kek kat kedai ja …

dengar juga suara si abang Ariff “kek mama lagi sedap”

huhuuhu … rasa bersalah pun ada ..

 P1040287

Ashraff seorang yang amat penyayang ….

Buat Ashraff “HAPPY BIRTHDAY , SAYANG “

Doa mama dengan baba …. tidak pernah berkesudahan mengiringi hidupmu ….

Menjadi anak yang soleh di dunia dan akhirat …

Aminnn ….

8 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mana ada anak yang rasa apa² mak dia masak lagi tak sedap dari kedai

semoga jadi anak yang soleh!

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya da lama tak potong kek besday sendiri~

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- hepi besday ashraff...

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

happy birthday Ashraff..
suka nama tu..lembut dipendengaran..

p/s :- mungkin tercicir dimana2..sory yer CA..insyaAllah akan MDT ganti dgn yg baru..kali ni guna poslaju..insyaAllah

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dapnyer kek tu

eh

isnin ni beday ai tahu

ahaksss

hepi beday ashraff

kita sama bulan

^_^

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kek itu kelihatan sangat sedap!!

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

happy birthday Ashraff..
jadi anak mama n baba yg soleh ya..

Cik Ina Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mama kenapa tak buatkan ashraff kek, kang dah kena sound. lenkali buat sendiri ye chikk att kang pandai wat kek icing. happy besday asraff semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, jangan nakal-nakal tau dah besar ingat jasa ibu ayah.