PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, July 18, 2011

Karnival sekolah kluster zon utara. .




Tidak bersiaran selama beberapa hari kerana bertugas di luar kawasan. Terlibat sepenuh masa dgn karnival


sekolah2 kluster yg menghimpunkan 16 buah sekolah kluster dr Penang , Kedah , Perlis dan Thailand.


Berakhir tengahari tadi . Dan esok isnin big bos bg cuti. Alhamdulillah. . . Thank gb. . .

5 comments:

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- wahhh...ari ni cuti le CA ye...

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rehatlah ya cik At...:)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berehat lah ...:)

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Thailand mari pun ada?
kena cakap siam la.. hehe

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mesti banyak gambar karnival lepas ni!