PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, March 21, 2012

MINI CAMPING

 

Kadang2 buat aktiviti luar tabie..

seronok juga kan …

DSC00002

Tapak pilihan ..

DSC00003 

Khemah ……. tak yah angin tsunami ..

Angin sepoi2 bahasa pun …. boleh runtuh ..

Engineer tak iktiraf …. pasang … lagu ni lah ..

DSC00011

mak Dugung (bg nampak muka skit dah la)  dengan anak2 kemeras…. menyelam …

Main air … tak sedooo diri …

5 comments:

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best banget gi camping camni....
lagi ebst dapat main air terjun...

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tengok gambor je pun rasa sejuuuukkknyaaa

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahhaa..ingatkan apabenda nya aktiviti luar tabie tu...

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cuaca panas2 ni mmg bahagia kalau dapat berendam lama-lama

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aktiviti luar tabie namanya. hahaha!!!