PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, March 30, 2012

FIKIRKAN …

Apa yang anda fikir sekarang ??

 

klik gambar utk link …

8 comments:

mamyharraz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ketidak adilan dalam dunia.

sedih :(

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hmmmm....

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg jahanam!

-gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penari tiang tu macam mana?

(buat-buat naif)

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pakai serban kene denda ke? setahu saya masa amik lesen dulu - serban dikecualikan.

cIk JanNah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masyallah nampak sangat ketidakadilan zaman ini. geram betol!

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buat maksiat kat bumi bertuah ni.... hukuman amat tak berpadanan -
tu sebab ramai giler buat maksiat....

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Cik Att....sama la macam kes bapak toyol tu, kes 6juta penjara setahun, tapi curi susu utk anak penjara 10 thn....