PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, March 15, 2012

FACEBOOK

 

 

Apa benda pun ada baik ada buruknya …

Kita yang perlu  pandai mengaturkannnya  dan memilihnya …

Fikir2kan ….

(Yang ni pun ambik dari FB …)

.

.

.

Kita tengah cuti tau…

Tu yang tenggelam …

Ada 3 hari lagi … Rasa mcm nak smbung lagi sebulan keh keh keh keh ….

10 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tiap2 pagi, kakcik rasa nak ambil cuti! ;-)

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kak...kalau dah bercuti memang malas nak naik kerja...enjoy percutian !!.

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA, bebaru ni sorang lagi kawan akak bercerai berai...kerana fb....sedih kan?

cuti ni cikgu tak pi kursus eh?
kalu pi, rasa tak erbaloi cuti kan?

selamat memulakan tugas, cikgu..
moga terus sehat walafiat ya!

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setuju .. semua benda boleh melekakan, kalau kita tak pandai mengawalnya. berblog pun begitu.

Uncle Lee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hi Chik At, I suka your cartoon, ha ha.
Anyway, I don't have Facebook....
You have a nice day, keep a song in your heart.
Lee.

PUTUBAMBU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnya cutiiii...

jeles aii..! hikhik

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Terasa nak jadi cikgu sekolah. Haha

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

main fb sampai lupa diri lah tu...

kalo dah cuti panjang kan.... memang konpem rasa tak nak masuk keja balik... lumrah tu beb!

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Baik buruknya sesuatu tu pokok pangkalnya kita yg tentukan. Kena pandai-pandai la tackle.....

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau dapat sehari kerja sehari cuti berselang-seli mesti best kan...