PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, March 7, 2012

IKAN BELACAK …..

 

DSC_0037

Nampak tak …..

.

.

 

CA hanya bisa membaca entry sahabat2….

Tapi ngak bisa ngomen …

Kenapa ??? ….. pc CA kat sekolah ni problem …..

Dok tunggu menyahut seruan Ilahi gamaknya …

Tak pa ….

Nanti …. bila tecnician baiki ok lah kot …

Cikgu2 … murid2 …. lagi 2 hari …. kita cuti lagi …

Best kan kan kan

9 comments:

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nampak! ada org panggil ikan tembakul jugak kan? :D

cIk JanNah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ikan 2 alam kan? tak boleh dimakan!

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi seronok yerr cikgu nak bercuti!!....

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak penah tengok ikan belacak ni....

seronok lah budak2 - cuti seminggu...
parents pun happy gak
jalan tak jam pepagi hari nak gi keja!

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun suka...jln x jem

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

budak2 dah mintak bawak jenjalan cuti sekolah ni...huhu..

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

budak2 dah mintak bawak jenjalan cuti sekolah ni...huhu..

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cuti pergi mana cikgu?

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bapa pun rasa seronok dan lega bila cuti sekolah .. tak perlu susah2 hantar dan ambil anak buat seketika.