PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, March 28, 2012

AISYAH DAN AFIFAH

 

 

 

DSC00142

Apa di buat dek budak berdua ni …

di sini (tiru dr singa … jangan mengaum ye keh keh keh )…

6 comments:

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mula-mula elok ler baik jer main tuh. Satni, pantang lepa, nyer dok berlepok tang tanah merah tu laaarrr. hahaha

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

main batu seremban ka?

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

main apa tu???

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sayup mata memandang permandangan belakang tu, mesti kuat angin bertiup ni.. bestnya!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik nya pemandangan kat belakang tu

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

main apa tuh!!...hehe.