PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, March 20, 2012

AGM BAKAT PANGKALAN UDARA BUTTERWORTH

 

 DSC00128

Pertama kali CA hadir sepanjang bergelar isteri pada seorang tentera ..

.

.

Tahniah kepada Jawatankuasa  ….

Cuma …  perlu dibaiki banyak perkara …

tatacara bermesyuarat  …

kertas usul perlu diedarkan terlebih dahulu …. bukan ditanya pada ketika

berada di bab ..”perkara berbangkit “ .. .

.

.

Setiap aktiviti memberi impak kepada semua ahli  ..

Terkilan ( bila  lihat video klip … muka2 yang  sama )

.

.

CA pulang awal ….

(Tak leh komen banyak2 ….. masuk dalam karang keh keh keh ) ….

12 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salah satu sebab kakcik sangat malas menghadiri mensyuarat adalah disebabkan terlalu banyak kuah berbanding isi. Lebih sakit kalau terpaksa mencatat minit, tak tahu mana fakta mana auta!

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya tak suka meeting. even client-consultant meeting pun selalunye mesti meleret~

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Laaaahhhh..saya baru tau CA ialah isteri kpd anggota tentera!

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kesimpulannya.... membosankan????

cIk JanNah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh husband kamu anggota tentera rupanya..baru jannah tahu :)

CtAyue said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe samalah kita CA.. sy tak pernah pun attend mesyuarat BAKAT.. malas kdg nk join.bworth yer..sy gong kedak. ;)

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcikbetul tu Kak Cik .... kuah jaaa.... isi tak dak....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga

meeting yang berisi ok lagi dik ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

hehehhe ...rahsia sulit dah bocorr....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais milo

memang ...kalau yang di meetingkan tu ... tak ada manfaat ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cIk JanNah

Ya dik

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@CtAyue

Salam kenal ...... hehehhee fahamkan inti patinya ...

Pergi pun sebab kena detail... kalau tak hareemmmm nak masuk hehheheeh