PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, March 23, 2012

DARA MALAM PERTAMA …

 

Tajuk bagi mengaum sikit …keh kehkeh

Hamboiii … hamboiiiii …..

Sukanya mak mak dara dapat amalan bagi kembali anak dara….

keh keh keh …. kaihhhh … sapa yang dah start buat amalan di bawah tu …

Try citer … ada bagus tak ….

Sebenaqnya ….. dalam Al Quran tu semua ubat bagi penyakit ada …

Cuma kita saja yang tak tau kan …

Pas ni …. ada plak yang cari doa …nak kembali seperti teruna keh keh keh …

.

.

.

Mak aiiiii matiiiii …….

Dara temu teruna …. kah kah kah ……

Terbayang2 saat2… (tak leh terus) kah kah kah ….

Pertama kali tidur ngan lelaki yang aku tgk muka sekali saja sebelum kawin …

Lawak2……. hang tengok muka aku … aku tengok muka hang …

Lawak2… lawakk…

Dah dah …..

.

.

Meh layan pic masa buang2 karen kat Pulau Sayak ari tu ….

DSC00110

Diorang layan pasir…

DSC00113

Aku ngan abang Leman layan ni …

huhhhhh mabelesssss …..

13 comments:

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mende plak lawak
biru kuning tuuu....
kieng3

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Queenie

lawak tul kak Q... takleh bayang ..

cikmanggis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe terkenang :)..eh kaki siapa atas meja tu?

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ketam! Wewett budak kecit tu mkn ketam sampai kaki tgn, sedap sgt la tu. :D

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sampai duduk atas meja? Melampau budak comey tuh.

Teringat malam pertama? uishhhhhhh uishhhh!

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tajuk entry ganas tu CA!
ahahahahha

beb - dak comel gebus mana yg duduk atas meja tu
rasa nak kokak plak dak gebus tu...
ekekekekek

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makan tepi pantai mmg layannnnn~

cIk JanNah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi chik att
apa lah yg lucu sampai dia terkenang tu :)

hani@debumelukut said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yang tak boleh saya lupa ialah malam pertama saya di perantauan, di tipu kawan dan tidor menumpang di sofa ruang tamu...pahit tapi sekarang dah jadi lawak kalau di ingat2..

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang mabeless kak lagi2 ketam...:)

Hantu Kak Limah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhu...memang gempak lawak dara nih..tetibe lapar nk makan nasi ayam dara pulak..kui..kui..kui..

ckLah @xiiinam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau sekarang.....lawak lagi tak? Hehe...

LYAfrina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hik2...
mlm pertama... :-)

seronoknyer bpiknik...