PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, July 30, 2012

TETAMU KITA

 

Saya ingin mengingatkan bahawa tetamu kita bernama RAMADHAN telah datang mengunjungi kita selama 30 hari

bersama isterinya iaitu REZKI & kedua dua anaknya iaitu SAHUR & IFTAR.


Mereka akan ditemani oleh ketiga tiga cucunya iaitu RAHMAT, BARAKAT & KEAMPUNAN…Mereka akan pulang

selepas 30hari dengan menaiki pesawat EID AIRLINES…


Hargailah mereka , dan anda mendapat kemenangan,keberkatan & bersyukur ~

 

Tazkirah Ustaz Siddik Noor

 

Terima kasih saudara FB Kamaruzaman ……

.

.

.

CA sendiri … dah banyak terlepas.

Tambahan lagi Abang Leman tak ada ni… di sini ….buat kat umah saja .

4 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sekejap sahaja dah 10 Ramadhan hari ini. Enath sempat atau tidak untuk kita bertemu Syawal...

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wahhhh...bermakna sunggih....TQ....

doc said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice saying..
:)

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Cik Att...lama tak singgah sini....ingatan yang baik...mekasih...