PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, July 11, 2012

TIMUN KE TEMBIKAI …

 

DSC00272

Tolong jawab sat …..

.

.

.

.

Tapi tak dok adiah…

13 comments:

sayadankamerasaya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

timun gergasi

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tembikai + timun = temtimun
hahahahahh

no lah - tu orang panggil buah timun betik or in english - papaya melon

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Timun Cina ke?

SURIA AMANDA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tembikai kot...yg dalam eh kaler oren tuh..

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

timun betik... en abg munna kata

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Temjong?

(tembikai lonjong)

ahaha

cikmanggis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni timun tua buat sup ni Cik att..kami suka makan:)

ROZILA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam chik Att,

Suami kata "Betik Akar"

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Timun2...betul kan...??

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heheheh..tembikai yg dikacukan ngan timun...heheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pada kawan2 semua ...

Terima kasih atas tekaan ..

CA sendiri pun tak tau nama dia ... tapi ..kata yang menjual tu ....

dia di makan dengan santan dan gula merah.

Wallhuaklam ...belasah je lah labuuu ..

hajiMete said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

timun cina tu namanyerr kott.. ehheee

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

timun betik tu..memang sedap klu makan ngan santan dan gula merah..