PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, July 9, 2012

MUSIM DAH DATANG …..

 

DSC00257

Peristiwa hari sabtu lepas ..

.

.

.

.

.

 

DSC00259

Atas pokok banyak lagi ……

.

.

.

Waaaaaa…. rindu abg Leman ….. (Dia paling suka pegi kebun …time buah ni)

.

.

.

Minta tolong kawan2…

Ada sesapa nak sewakan rumah area Wakaf Tengah , Batu Rakit , Mengabang2 …. tu hala turun ke Merang , Terengganu . Rumah kg pun tak apa  , janji selamat dan ada pagar .….

Tolong CA ….. dah jenuh mencari ni …..

8 comments:

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aaargghhh jeles ye .. makan buah durian freee

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya buah doyan!

nokk... bab pantai timur tu - jauh dari stesen iols - memang tak dapat nak membantu lah ye...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah musim duriannnnn..

CA nak sewa rumah area tu ke? nak buat weekend house bersama abg leman? cuba tanya blogger cheqna..dia keja sekitar KT kalau tak silap

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bertuahnya badan ada pokok durian berbuah lebat

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

CA bercadng nak pindah ke sana , jika diizinkan Allah ...Lepas raya . Kalau berjayalah minta tukar ...

Blogger cheqna tu yang mana satu ....

amn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA



wah,,,dusun sendiri....

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Adehhh cemburu tengok deryan tuh. Kalau lah kita jadi jiran.. hehehe

jualan megatefal said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hi,

in case suke tefal products

www.jualanmegatefal.blogspot.com

super cheap

3x installment

pre-order