PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, July 27, 2012

DAH SIHAT ……

 

Budak ni dah sihat …

tapi makan kena paksa …

Tiap2 hari dia puasa …

Puasa air milo jaaa… yang lain bedalll …..

DSC00038

Dah pun mula sekolah …

Nampak tak kat  belakang tu..

banyak kotak kan..

la ni dah start memunggah … pack sikit2 .

Mana nak tau … kot kot rezeki … dapat tukar cepat.

Bila dah memunggah ni …. baru lah perasan ..

Banyaknya barang yang tak berguna dalam rumah ni.

Budak budak2 3 org ni saja … yang dah tak pakai …hampir 10 kotak besar.

CA packed … pos balik kg .

Mak yang tolong agih2kan….. bagi lah kat sesapa yang boleh pakai.

Tu pun banyak lagi …. kalau buat garage sale …. tentu boleh buat duit raya kan.

.

 

.

Tapi kalau buatlah garage sale …. mesti ada yang mengutuk … keh keh keh …

Barang2 gitu pun nak jual …… bakhil .. hahahahaha ..

.

.

Mau yang kata …. aku dah kemesetttt …

Baju buruk… barang dah tak mau … pun nak jual…

Kelassssss sangat ke bajuuu kooo ju jahhhhh ……

hahahhahhaah …..

.

.

.

dalam2 memunggah tu …

Jumpa2 lah macam2 benda ..

“huk alah …. aku ada rupanya benda …ni “

“ lorrrrr ni … bila beli … …”… ishhh ishhhhhh ….

.

.

DSC00040

Layanlah …. wajah org lepas operate ni..

Esok mesti meraung gilaaa….. babah dia dah nak balik Trengganu ..

raya nanti baru jumpa balik …

Mak … meraung gak … dalam hati jaaa laaa.

.

.

k…… Salam jumaat ….Jumaat pertama dalam ramadan 2012 …

Jangan cilok cilok tau …..

4 comments:

doc said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jual on line cik attt!!!

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

stuju! amik gambo, jual online!

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setuju sangat dgn jual on line tu, dah selalu buat... cepat je org beli.

Muna Mahdzar-Fadaaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam chik Att
Good to see Ashraff dah sihat.
All the best for your next move.
Ramadhan kareem untuk chik Att sekeluarga
xoxo