PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, July 15, 2012

Arina Gadis Bertuah Dipeluk Justin Bieber

 

Beritanya di sini

.

.

.

Kalau anak aku …

Dah lama aku cincang2 ….

.

.

Reporter pun dah tak tahu nak cari berita  …..

3 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

entah entah mak dia pun peminat Jastin Bibir! Ahahaha

sayadankamerasaya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

JB..?

ewwwwwwwwww....

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cabaran makin hebat untuk para ibu bapa.. Terutamanya yg ada anak remaja..
Sekarang dah tak macam dulu..awal belasan tahun dah berani lari dari rumah....