PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, August 2, 2012

MACAM-MACAM ORG NI ….

 

Kreatif betul pala otak diaorang ni …

Ada lak masa pikiaq benda2 alah  ni ..

CA suka …suka baca sambi sengih2 sorang sorang

ambik kat sini …

Selamat meneruskan puasa …

CA bw … blog kengkawan .. tapi sori tak dan nak komen …

Masa la ni terbatas sangat …..

Entry pun … bila ada kesempatan saja..

.

.

Lepas raya kita update laju laju tauuuu …

6 comments:

doc said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kahkahkahkahhhhh !!!!
sakit perut wa ketawa!!!

paling suka .. kuih munafik!

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kihkih!! lamanya xmkn kuih paling gangster tu...

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam CA, hahahaha....tahun lepas nye puasa dah dengar dah ni....

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kesian kuih batang buruk.. saya niaga kuih ni tau... huhuhu

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahha..kuih paling munafik!

geraugebang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kuih munafik tu kena tobat sebelum raya